Blog

Περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες στο Santa Run 2023 – Επιτεύχθηκε ο στόχος των απινιδωτών (video)

Φορώντας το σκουφάκι του Αϊ Βασίλη και ένα πλατύ χαμόγελο, εκατοντάδες κόσμου συμμετείχαν στο Santa Run 2023, που διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πρέβεζας, τον Σύλλογο ΕΥΖΗΝ, το Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας, το Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλά και καταστήματα της πόλης.

Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στην διαδρομή των 3 χιλιομέτρων ξεκινώντας από την παραλία της Πρέβεζας, διασχίζοντας την Λ. Ειρήνης τερμάτισαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής υπήρχαν αστυνομικοί καθώς και εθελοντές που κατεύθυναν τους συμμετέχοντες σε αυτή την υπέροχη κούρσα που έγινε με σκοπό την αγορά απινιδωτών.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα ενώ ακολούθησε κλήρωση με δεκάδες δώρα που προσέφεραν επιχειρηματίες της Πρέβεζας.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών πλακέτων στις επιχειρήσεις Foppen, Νίκου Γκέλη και επιχειρηματιών που αγόρασαν και παρέδωσαν απινιδωτές προκειμένου ο δήμος Πρέβεζας να τους τοποθετήσει σε καίρια σημεία στην πόλη.

Αμέσως μετά οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τον DJ Σπύρο Βρυώνη στα Deck’s να ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με παλιές και νέες μουσικές κυκλοφορίες.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *