Blog

Ο Σπύρος Σουμαλεύρης θα βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Πρεβεζάνος ιατρός Σπύρος Σουμαλεύρης βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών για το βιβλίο του με τίτλο: ”Ιατροί και Υγεία στο Νομό Πρέβεζας

Η τιμητική βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην Ακαδημία Αθηνών στις 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00.

Η παρουσίαση του βιβλίου είχε πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2023, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Πρέβεζας ”ΟΑΣΗ”, σε μια εκδήλωση που είχε πραγματοποιήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας.

Το παρών στην παρουσίαση είχαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο πρώην Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας, η πρώην Ευρωβουλευτής και Βουλευτής Πρέβεζας Μερόπη Καλδή, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, ο διοικητής του Γ.Ν. Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Δημήτρης Σουμαλεύρης, η Λιμενάρχης Πρέβεζας Ματίνα Μαργέλη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση είχε συντονίσει η φιλόλογος και πρώην δημοτική σύμβουλος Ελευθερία Αγγέλη-Παπαϊωαννίδη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *