Blog

Μεγάλο διπλό μέσα στην Κέρκυρα από τη Νικόπολη

Με ένα μεγάλο διπλό επιστρέφει από το νησί των Φαιάκων η ομάδα μπάσκετ Νικόπολη Πρέβεζας, η οποία κέρδισε τον τοπικό Κερκυραϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ με τελικό σκορ 78-67.

Η ομάδα της Πρέβεζας η οποία έχει κάνει και το ρεπό της βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σε 3 παιχνίδια 2 νίκες με δύο σημαντικά διπλά σε Γιάννενα και Κέρκυρα και μία εντός έδρας ήττα την πρώτη αγωνιστική στο ΔΑΚ Πρέβεζας από την ομάδα του Καναλακίου.

Στο αγωνιστικό τώρα η ομάδα του Σπύρου Πολίτη ταξίδεψε στην Κέρκυρα με μοναδικό στόχο τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα με το οποίο θα συνέχιζε να βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

Η Νικόπολη αν και ξεκίνησε με δύναμη το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 24-15, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο υπέρ του Κερκυραϊκού με 40-37.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Νικόπολη με εξαιρετικές ενέργειες στην άμυνα και την επίθεση κατάφερε και προηγήθηκε με 56-57, για να αυξήσει την διαφορά στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρει την σπουδαία αυτή νίκη, κερδίζοντας με 78-67 και διαφορά 11 πόντων.

Διαιτητές: Τσίγκας, Ζέρβας

Κερκυραϊκός Γ.Σ. ( Νούτσος Ι.): Κουλούρης, Γρίβας, Τρικαλιώτης 9 (2), Πετρόπουλος 2, Αλαμάνος 2, Πέττας 8(1), Αθανασίου 11 (1), Μπάρκας 9, Περατινός, Μητρόπουλος 14, Μπουχαγιάρα, Ρουμελιώτης 12 (2)

Σ.Κ Νικόπολη (Πολίτης Σπ.): Παπαμιχαήλ, Κοντογιάννης 7, Σουλιώτης 6 (2), Τσιτσώνης 6 (2), Ροντογιάννης 8 (2), Ζαλοκώστας 3 (1), Κασκάνης 13 (3), Χρήστου 12, Νίκας 23 (2), Σαμπάνης, Νούσιας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *